Wild Atlantic way

11/7/2017 -> Sightseeing bil fortsat.

Traditionel irsk morgenmad kl 08:00 – tilberedt af den flinke og snakkesalige husværtinde.

Hyggeligt, og oplysende om irske forhold – både før og nu. EU har heldigvis også fået øjnene op for deres dårlige veje, så de sponserer nye motorvejsanlæg.

Besøg i Galway

Denne kvinde optrådte med irske danse i blikbeslåede sko. Det er lidt en blanding af dans og step.

Af sted i bilen og på tur i vestlandet. Hold da op, hvor er der mange sten her ude.

 

Og de graver stadig tørv…

Vores værtinde fortalte at deres hus er opført på kippen, og der kun er ca.. 20 cm jord de fleste steder i området. Men betagende natur og kystlinje.

Vi gjorde holdt efter at have ledt meget længe efter en cafe. Vi startede med almindelige byer indtegnet på kortet. Det gav måske 20 huse, men absolut ingen caféer. Så gik vi over til byer skrevet med fed skrift. Dobbelt så mange huse og en lille skole i ny og næ. Så byer skrevet med udelukkende store bogstaver. Endnu en fordobling i antallet af huse, og nu også et lille landbrug eller lignende. Først da vi kom op i bystørrelser skrevet med store bogstaver OG fed skrift, mødte vi endelig et skilt, der viste mod en café. Billig kaffe, men DYR kage. Og 5 lokale mænd, der sad med hver deres Guinness og skulede til hinanden.

Der var også en lille lokal havn, hvor en sejler havde smidt sin sejlbåd op af kajen. Den hang i den ene vant – vandet var væk…

En lang dag – en lang tur, hvor vi i alt fik kørt 1000 km på mange små veje…