Nordjylland

23-27/8/2017

Lemvig->Mou Bro

På turen gennem Limfjorden viste vejr og Danmark sig fra sin bedste side. Vejret havde vi jo selv taget med – vi var jo sejlet på forsiden af en højttryksryg over Nordsøen. Den indhentede os om natten. Gåtur i et solskinnet Lemvig. Sejlads mod Glyngøre.

Og vi har ikke hørt andet end brok over det danske vejr mens vi har været væk…

Glyngøre, hvor vi overnattede første nat.

Dagen efter mod Rønbjerg, hvor Jesper kom om bord for at sejle med mod Nørresundby. 3 overnatninger i Nørresundby havn. Den ligger usædvanlig praktisk for busture på familiebesøg, da man bare lige skal op af trappen på Limfordsbroen. De nære vandomgivelser er dog lidt ulækre…

Her fik vi os i øvrigt en kop kaffe med ejerne af en motorbåd vi mødte et par gange i Holland. De bor i Aalborg, og var lige på visit i Nørresundby.

27/8 gik turen mod Mou Bro, da vi skulle på besøg i Egense. Vi har aldrig været i denne havn før, men rigtig fin og med simpel adgang fra Limfjorden.