Fårö – Lickershamn

19-7-2018

De seneste dage har været hektiske, så vi havde brug for en slapper-/badedag. Lickershamn blev valgt fordi den er på vej tilbage til Visby, og fordi der er bademuligheder. Vi vil gerne leje bil og køre rundt på Gotland, og det viser sig at Visby er det eneste sted man kan få fat i en bil. Turen mod Lickershamn foregik i let til jævn vind, og det meste plat læns, men vi havde ikke travlt, så det blev en 21  mil sejldag. Efter fortøjning var det frokost og badetid. Vi er tilfældigvis landet lige ved siden af Jungfrun  – en af de mere kendte Raukaer. 27 meter høj, og majestætisk på kanten af en klippe.

Jungfrun (i baggrunden :-)) og endnu længere tilbage kig mod havnen

Fra lidt andre vinkler

Og placeret mellem åbne fyrretræer med kig mod vandet. Malerisk!

Da det blev solnedgang, måtte den lige fotograferes igen. Her taget fra havnen

Og vi endte med en aftentur op til hende igen.

Solnedgang fra klinten

Og et kig ned langs bådene da vi kom tilbage. Idyllisk.