Athen – Aegina 15-7-2021

Der er tid at forlade Athen. Søren og Lise er taget mod lufthavnen, og vi skal ud på vandet – væk fra den værste varme. Check ud fra havnekontoret, lidt proviantering, MEGET drikkevand på flaske og så af sted mod Aegina, en ø sydvest for Athen. Vi har været her tidligere, da vi hentede Tack, men øen tåler endnu et besøg.

Der skal bades med jævne mellemrum for at holde hoved og krop på et acceptabelt temperaturniveau. Her endnu en ‘Lady in Blue’ 🙂

Sidst var vi heldige at få plads i havnen, men denne gang var der helt fyldt op. Altså var et ud i nærområdet og finde en ankerplads, hvilket heldigvis ikke var svært. Syd for havnen er der et kæmpeområde med lavt vand.

Og så snart ankeret er på plads, skal kroppen nedkøles.

Her ligger vi i solnedgangen på vej på Taverna i gummibåden. Og vi er absolut ikke de eneste, der ikke var plads til i havnen.

Efter mad, vin og turen tilbage i gummibåden, er det tid at fordøje første dag inden vi går til ro.