Tobermory i havn

31/07/2017 Tobermory Sightseeing

Tobermory er en hyggelig lille havneby med ca. 700 indbyggere. Antallet af restauranter, et hotel og øvrige faciliteter vidner om sommerby med mange turister. Det er tid at få tanket op på mad, vand og strøm, så vi gik på pontonbro. Sædvanlige hidsige priser – 31 pund…

En tur på promenaden viser hurtigt et af Scotlands hovederhverv

En gammel kirke er blevet i overskud. Det kan måske være inspiration til at løse samme problemstilling i DK, hvor vi har rigtig mange kirker som står tomme, men som vi alligevel ikke bare har lyst til at fjerne.

Café og salg af lokalt håndværk

Mull er jo en ø med relativ få indbyggere. Der er selvfølgelig behov for en biograf, da internettet ikke giver meget håb for Netflix 😉 Biografen er mobil, og kan så besøge småbyerne på skift. Endnu et flashback til ens ungdomsdage, hvor den omrejsende biograf besøgte Vodskov Hallen. Repertoiret tiltalte dog ikke besætningen synderligt…

Ellers blev dagen til ‘spise ude’ – både frokost og aftensmad. Og køleskabet blev fyldt til de kommende par dage.