Vi er på sporet igen

29/5/2017 Årøsund -> Sønderborg

Kl. 8:30 blev jeg mødt af et herligt ‘Mojn’ på parkeringspladsen. Det var Torsten sejlmagers far, der var sendt af sted i bil for afhentning af 1 styk flænget fok. Kort efter afgik vi mod Sønderborg med kun storsejl, men det meste af turen foregik for sejl – dog i astadigt tempo. Foruden det flængede sejl var der også sket en kedelig udvikling med temperaturen. Væk var sol og sommer.

Det har forringet udsigten om bord. Væk er også de bare ben og små shorts… Faktisk blev en stor del af sejladsen pga. af kulden kontrolleret fra salonen med fjernbetjeningen til selvstyreren.

Inden Sønderborg ringede Torsten. Han kom tidligere til Sønderborg end ventet , og sejlet blev udleveret ved en sejlklub inden klapbroen ved Sønderborg. Her måtte vi vente 1½ time, men det løste problemet med frokosten. Samtidig kom varmen tilbage.

Både før og efter broen mødte vi kollegaer:

Efter anduvning i Sønderborg skulle det reparerede sejl inspiceres.

Find reparationen – den er midt i billedet 🙂

Proviantering i Bilka og så lidt arbejde. Dette er sidste dag i DK i ca. 3 måneder.