Ankomst til Amsterdam, Sixhaven

15/06/2017 Muiderzand->Amsterdam

Muiderzand fortjener lige nogle sidste bemærkninger. 950 pladser, hvor gennemsnitsstørrelsen ligger pænt over DK-niveau. Et Raymarine-center, der klarede reklamationen på plotteren, men også en af Hollands største udstyrsforretninger, eget X-Yacht-kontor, hvilket har medført en masse X-både i området. Desuden fantastiske faciliteter – eneste irriterende element er de lange broer.

Vi startede dagen omkring kl. 8 med afrejseforberedelser, vand på, vaske cockpit efter gårsdagens myggeinvasion osv. Afgang ved 10-tiden efter besøg i udstyrsforretningen. Ca 6 mil til broen/slusen ind i Amsterdam. Meget lidt vind, så det blev motor. Den hvide mand i stævnen fordrev tiden med at træne ‘tranen’

I venteposition inden entreen til Amsterdam

Vores udsigt fra pladsen i havnen (Sixhaven)

I osteforretning

Vi sejler rundt med foldecykler. Mange af de lokale transportbåde sejler rundt med deres bil på dæk. Det er en helt almindelig øvelse, så det normale er sikkert at et mandskab flytter båden fra A til B, og så tager bilen hjem

Vi tester det lokale øl. Damen i midten (baggrunden) kender vi ikke men hun er sikkert også tørstig.

Vi så i øvrigt en del andre kvinder i let påklædning og i flere tykkelser i ‘Red Light District’, men dem må vi ikke fotografere, så fantasien må råde…