En ekstra dag i Tobermory

01/08/2017 Aflyst tur til Canna, men hyggelig aften med Detour

Vækkeur kl. 07:00 – vi skulle af sted til Canna kl. 08:00. Men det pissede ned, og vi var ikke helt færdige med at sove, og det skal man egentlig være inden man står op når man holder ferie! Det blev til et par timer mere og derefter pandekager til morgenmad. Mmmm….

Senere blev det opholdsvejr. For sent til Canna, men Mallaig var stadig en mulighed. Vi var mentalt parate til at pakke sammen og komme af sted, men så ville Mette lige checke med Detour – en af bådene fra Dehler 41DS-klubben. De er også i Scotland, og befinder sig nord for os, men er på vej sydpå. En forespørgsel via elektroniske medier afslørede, at de lige nu var på vej til Tobermory. Alle planer om at sejle videre blev aflyst – nu skulle vi have en hyggelig aften med Carsten og Ann fra Kastrup. Gåtur i stedet i ventetiden, hvor vi nu fik lejlighed til at afdække 2. række i byen. Kirke, kunstudstilling og en gade med almindelige boliger. De bor nogle etager højere. Udsigt fra vejen…

Detour ankom og vi ligger side om side. Samme båd – bare lidt blegere…

G&T, G&T, øl og så ud at spise. Det blev en smuk aften og på vejen tilbage fra pubben så udsigten således ud:

– ikke ringe!