Mallaig

2/8/2017 Mallaig

Dette sene indlæg skyldes at vi nu har første internetadgang siden Mallaig. Vi har end ikke haft telefonforbindelse undervejs.

Det er jo målet at besøge Canna, der er en relativt øde ø mod vest. I dag passer vinden ikke til Canna (der skal komme vind af kulingstyrke fra øst) og afgangstidspunktet er heller ikke rigtigt til det, så nyt mål er at gå til Mallaig, derefter Canna og så sidenhen tilbage mod Sound of Mull, som Tobermory ligger i.

Efter en masse dage med regnvejr, er der endelig solskin, men det er ikke varmt! Turen mod Mallaig forløb fredeligt med halvdelen af turen for sejl og resten for motor. Vi har faktisk været i Mallaig før. Det er her Harry Potter toget har den ene endestation, og det tog kørte vores børn med for mange år siden (før 2005 kan Mette oplyse). Men ellers en lille by uden den vilde charme!

Vi gik en rundstrækning omkring byen på en stenet sti der førte lidt op i højderne. Fin udsigt derfra.

Herefter kom regn og den lovede vind fra øst. Dejligt når vejrudsigter rent faktisk holder – det bekræfter anvendelsen af dem til planlægningen af sejladsen.