Dochgarroch

12/08/2017 Fort Augustus->Dochgarroch

Så skulle vi videre. Vi måtte se om ikke vi kunne finde det uhyre på søen. Stille vejr, men tørt.

Og alle holdt skarpt udkig!

Eller næsten alle…

Søen ender i en kanal og til slut en sluse, der kun flyttede ca. 30 cm i højden. Efter denne sluse stoppede vi, da det er sidste sted på turen gennem kanalen, hvor vi kan få el. Det med el viste sig at være en fejl i kortet, men badefaciliteter er der da, hvilket er smart når der ikke rigtig er varmt vand i tanken.

Vi tilbragte eftermiddagen med et besøg i Loch Ness Exhibition Center, hvor alle forsøgene på at opstøve bæstet gennem tiderne er blevet dokumenteret. Herunder går mange øjenvidneberetninger, der alle starter med: Jeg er sikker på, hvad jeg så, for netop denne dag havde jeg ikke drukket whisky endnu….. Ingen fotos fra det besøg – det glemte vi vist.

Indkøb i nærliggende COOP, og hjem i båden og grille. Lige bag os havde der lagt sig en X-Yacht Xp44 – et år gammel med alt udstyret. De havde krydset Nordsøen i 15 m/s på bidevind. Israelsk ejet, men med en dansk kvinde om bord under overfarten. LÆKKER BÅD!

Hen på eftermiddagen blev der rappet noget…

…og købt hjemmelavede shortbreads og flapjacks af den gamle dame i huset her (hun holdt i øvrigt skildpadder i haven)