Poros 29. juli 2021

I dag er badedag og arbejdsdag. De sidste tekniske forbedringer vi kan nå at udføre inden vi overlader båden Jan T & Brita, skal udføres i dag. Bådpusheren (ham med båddimser i Poros) kontaktes og vi får sikret os at det nye Gypsy er ankommet. Herefter gang i gummibåden og på handelen.

Man kan jo starte med at beskrive arbejdsforholdene – man behøver ikke arbejde sig til varmen
Dagens hovedopgave er at få denne fætter (ankerspillet) til at fungere optimalt. Ankeret bruges dagligt – enten til at ligge for svaj eller i havn, hvor man kaster ankeret ude i havnebassinet og så fortøjrer med hækken til molen.
Kædehjulet (Gypsy, markeret med rødt) skal skiftes til en anden model.

Egentlig en simpel proces, da jeg efter lidt frustration konsulterede eksplosionstegningen og konstaterede at der var en skrue mere end jeg kunne se. Derfor kunne jeg ikke adskille selve spillet. Samlet igen OG testkørt. Der er en verden til forskel fra før. Nu kører spillet fuldstændig fejlfrit.

Når man ligger for anker skal hunden jo også luftes…
Aftenens spisested – lidt væk fra det værste turistræs. Til gengæld var der så grækere på scotere lige omkring bordet.
Egenvægten vedligeholdt!