Campbeltown, Scotland

24/07/2017 Belfast->Campbeltown, Scotland

Så måtte vi videre. Det gik ellers fint med at ligge i City marina, Belfast. Foruden havnepengene var til at betale, gik betalingsautomaten i stykker på dag 2. Det betød 17 pund for 4 dage, 4 maskiner vask og strøm. Det er OK, og bløder lidt op på de uhørlige havnepriser de har her ovre. Omvendt kan man glæde sig over der er masser af plads. Det er lidt som at skulle parkere, hvor det er ekstra dyrt – det er ofte lettere at finde en plads.

På vej ud fik vi et sidste blik på det smukke Titanic Museum, der pga. overfladen hele tiden skifter udseende med lyset og vejret

Der var meldt 6-8 meter fra NNV, drejende NV. Vi skulle mod NNØ, så det skulle nok kunne gå med lidt medstrøm.

Vindretningen holdt, men på toppen var vi på 13 m/s og søen blev derfor lidt bulet. Vi fik ind imellem søer ind ude fra stævnen, der tog turen hen over sprayhood og landede på instrumenterne. Selvstyrer på og ind i læ! Den nederste tredjedel af fokken var hele tiden skinnende blank af vand.

Vinden blev foran tværs, og så bruger man jo Johns hack med at skøde i borde. Min fok er skåret, så det næsten passer med et scepter, så jeg har sat øjebolte i på begge sider. På denne tur knak jeg bolt nummer 2 på denne måde. 6 mm rustfrit holder ikke til alverden! Har forsøgt med vanterne, men de sidder for langt tilbage. Der må laves lidt produktudvikling!

I læ af den første skotske landtange. Skipperkonen er ikke specielt glad – for mange buler og for lidt strikning på dette stræk…

I havn relativt sent. Her ligger vi ved siden af en båd, hvor båden er blevet prioriteret højere end arv til ungerne 🙂

Den obligatoriske Guinness på den lokale inden vi lukker båden af.