Loch Aline

08/05/2017 Loch Aline

En rolig nat for anker på Rum. Tiltrængt efter bumleriet på Canna! Morgenstemning på Rum

Nu er det ved at være tiden at nærme sig Oban, hvor vi skal samle Thilde og Søren op søndag. Derfor lægges kursen SV mod Sound of Mull. Tobermory har vi ligesom prøvet, så denne gang valgte vi Loch Aline. 8 m/s agten for tværs. Tørvejr og oftest sol, men skide koldt!

Et par øjebliksbilleder undervejs i sejladsen, der er bare så smukt!

Underholdningen under dagens sejlads stod Stornoway Coastguard for. De pludrer normalt løs på kanal 16 om alt og intet, men i dag var der en rød kajak med bunden i vejret og en katamaran men hul i det ene skrog at tale om. Begge hændelser endte, så vidt vi kunne forstå, godt.

Loch Alaine er en stor naturhavn, hvor man kan ligge mindst 200 både for anker. I tilgift er der nyanlagt en rigtig pontonhavn med fine faciliteter, hvor vi kan få strøm, tanke vand og handle lidt efter vi har været uden disse muligheder et par dage. Strøm giver også varmt vand til bad – vil også være godt!

Udsigten fra cockpittet på 2 forskellige tidspunkter