Fort William

09/08/2017 Oban->Fort William

Der blev sovet længe. Unge mennesker har stort søvnbehov, og når de der foruden er i underskud, kan intet bringe dem ud af coma-tilstanden. Det betød sen morgenmad, baderunde, besætningen af sted for at handle bl.a. Cola Zero mens skipper måtte lænse al ferskvand, da det fik skyld for at smage af klor. Kommer fra Loch Aline, hvor de åbenbart sikrer vandkvaliteten med klor. Herefter ny vandpåfyldning, der forhåbentlig er af bedre kvalitet. Det er et evigt fokuspunkt med vandkvalitet. På en bådebro løber vandet gennem mange slanger inden det når båden, og disse slanger er oftest monteret på broen – dvs. de i solen kan nå 30-40 grader. Altså holder man øje med andre, der lige har påfyldt vand – så er slangerne skyllet, og man kan selv fylde på. Inden slangen kommer ned i påfyldningsstudsen, smagstestes vandet. Men man kan være kommet så langt ned i beholdning, at man må tage hvad man kan få.

Afgang kl. 14, hvor strømmen går med mod Caladonian Canal.

Hver sejltur sin regnbue. Start i solskin og regn til sidst.

Turen var både for sejl og motor

Aftenstemning fra cockpittet, hvor der blev nydt hjemmelavet mad tilberedt under den sidste del af turen for motor

Og så slapper de 3 af, mens der lige skal lægges lidt billeder op i bloggen.